29. September 2019 Kunden
De functie "Klantgeschiedenis" is hernoemd naar "Klantwijzigingslogboek" om het doel duidelijker te maken. Zodra deze functie onder Instellingen » Functie toevoegen is geactiveerd, kan in elk klantendossier worden nagegaan welke medewerker welke wijzigingen in het klantendossier heeft aangebracht.
Dit zorgt voor transparantie wanneer gegevens zijn gewijzigd:

Meer informatie vindt u hier.