Klanten

Klantenstatus verwijderen

Het verwijderen van klantenstatus vereiste eerst het bevrijden van alle klanten van de klantenstatus. De nieuwe verwijderingsdialoog migreert alle klanten naar een selecteerbare klantenstatus: Voor al uw locaties.

Verdere updates

Alle Updates →

Klantaanduiding individueel aanpassen

Het verwijderen van klantenstatus vereiste eerst het bevrijden van alle klanten van de klantenstatus. De nieuwe verwijderingsdialoog migreert alle klanten…

9 nieuwe klantstatusafbeeldingen

Het verwijderen van klantenstatus vereiste eerst het bevrijden van alle klanten van de klantenstatus. De nieuwe verwijderingsdialoog migreert alle klanten…

Leer ons kennen.

In een persoonlijke demo laten we je zien hoe Belbo er in jouw bedrijf uitziet. Daarna kun je alles 30 dagen lang rustig zelf uitproberen.

Demo reserveren