25. August 2018 Kunden
Alle wijzigingen die u en uw medewerkers in een klantendossier hebben doorgevoerd, kunt u nu inzien. Activeer hiervoor eenvoudig de functie "Klantgeschiedenis".
Mocht een collega per ongeluk gegevens hebben gewijzigd of verwijderd, dan zijn deze altijd terug te vinden in de klantgeschiedenis. Ook wijzigingen die door uw klanten via de onlineboeking zijn aangebracht, kunnen altijd worden nagegaan.
Meer informatie over klantgeschiedenis vindt u hier.