10. Juni 2024
Benutzerverwaltung
Nieuwe machtigingsniveaus kunnen nu via Login worden gekoppeld. Deze opties bevinden zich in het bijbehorende personeelsprofieel.
Open het personeelsprofieel van een medewerker met Login en u vindt aan de linkerkant van de navigatie het punt "Weergave beperken". Hier zijn de volgende nieuwe opties beschikbaar:

- Klantgegevens verbergen en toegang tot klantbestanden blokkeren: Klantgegevens worden in de kalender via Browser & App geanonimiseerd weergegeven met behulp van "***".
- Afspraken invoeren & bewerken blokkeren: Medewerkers kunnen afspraken alleen bekijken, maar kunnen geen bewerkingen uitvoeren.
- Eigen dashboard mag worden ingezien: Medewerkers hebben toegang tot hun eigen personeelsprofiel-dashboard en kunnen geen andere dashboards zien. Dit is ook mogelijk met minimale rechten als deze optie actief is.